10 مشکل رایج پکیج دیواری
آشنایی با مشکلات پکیج دیواری:
پکیجهای دیواری محصولات پر کاربرد و اساسی در منازل و محیطهای کاری هستند. عموما عمر طولانی و مزایای بیشتری نسبت به آبگرمکنهای زمینی و دیواری دارند و جایگزینی مناسبی برای سیستمهای گرمایشی شوفاژ و موتورخانهها هستند.
ممکن است این دستگاهها هم دچار اختلال و اشکال شوند. ما در این مقاله قصد داریم تا شما را با مشکلات پکیج دیواری آشنا کنیم. پس تا انتها با ما همراه باشید تا با درک بیشتر مشکلات پکیج دیواری، قادر به بررسی سریعتر آن باشید.
10 مشکل رایج پکیج
از سالهایی که منبع آبگرمکنهای زمینی یا موتورخانهها سوراخ میشدند و تمام خانه و آشپزخانه پر از آب میشد و یا در سرمای سخت زمستان بدون سیستم گرمایشی میماندیم، زمان زیادی نمیگذرد. اما در این فاصله تولیدکنندگان سعی بر تولید محصولات با کیفیتتری داشتند.
خیلی زود آبگرمکنهای دیواری، جای آبگرمکنهای سنگین، جاگیر و دردسرساز را گرفتند. با این محصول، مصرفکنندگان دیگر دغدغه تمام شدن آب گرم و منتظر ماندن برای گرم شدن مجدد منبع را ندارند. اما به تازگی مصرف پکیج دیواری رواج بیشتری یافته و هم جای موتورخانههای شوفاژ را گرفتهاند و هم جایگزین مناسبی برای آبگرمکنهای دیواری شدهاند. در این مقاله ما به مشکلات پکیج دیواری خواهیم پرداخت.
در صورت بروز مشکل، جهت تعمیر و یا تعویض قطعه، توصیه میکنیم حتما با تعمیرکار حرفهای در ارتباط باشید اما بررسی مقاله خدمات تعمیر پکیج دیواری در کرج از سایت پکیج کرج بدون لطف نخواهد بود.
مشکلات پکیج دیواری
عموما پکیج دیواری عمر زیادی دارد و خیلی کم دچار اشکال میشود. اما از آنجایی که جزو دستگاههای پر مصرف خانگی و اداری هستند، به هر حال دچار ایراد خواهند شد. اگر قصد آشنایی با مشکلات پکیج دیواری را دارید، در این مقاله با ما همراه باشید.
عمده اشکالاتی که در پکیج دیواری دیده میشود، شامل موارد زیر هستند:
1- گرم شدن آب زمان زیادی طول میکشد
از اولین مشکلات پکیج دیواری که مشتریان اعلام میکند، طولانی بودن زمان گرم شدن آب است. از آنجایی که پکیجها مانند آبگرمکنهای دیواری منبعی برای نگهداری آب ندارند، آب را در زمان عبور از قسمتی به نام کنترل الکترونیکی که همان برد پکیج دیواری است، گرم میکنند. قاعدتا این فرایند چند لحظهای زمان خواهد برد. پس اگر این زمان کوتاه است، اصلا نگران نباشید.
اما اگر گرم شدن آب مدت زمان زیادی طول کشید، در ابتدا باید اتصالات، آب، برق و گاز پکیج دیواری را چک کرد. در صورت صحت عملکرد این اتصالات، لازم است مبدل حرارتی را بررسی نمود. ممکن است در این قسمت آهک رسوب کرده باشد.
2- پکیج دیواری گرم نیست اما آب را گرم میکند
یکی از رایجترین مشکلات پکیج دیواری این مورد است. این اشکال به سوییچ دستگاه مرتبط میشود. سوییچ آب گرم را از لولههای مدار، عبور میدهد. در این چنین شرایطی نیاز به تعویض این قطعه خواهد بود.
3- نشتی آب از پکیج دیواری
از دیگر مشکلات پکیج دیواری، میتوان به نشتی آب اشاره کرد. آب میتواند از قسمت مبدل حرارتی، پمپ، اشکال در شیر اطمینان، شل شدن اتصالات و یا مشکل در دیافراگم منبع اتصال، نشت پیدا کند. شاید این مشکل به ظاهر ساده به نظر برسد، اما اگر خیلی زود بررسی نگردد، میتواند موجب خسارات جدی و پر هزینه شود.
4- از کار افتادن کلیدهای پکیج دیواری
این اشکال جزو اشکالات رایج پکیجهاست. در صورت مشاهده ایراد در هر کلید، بهتر است سریعا آن را تعویض کنید؛ زیرا عدم کارایی صحیح هر کلید موجب وقوع اشکلات جدی در دستگاه خواهد شد. به عنوان مثال: آب گرمتر یا سردتر از عددی خواهد بود که دمای ترموستات نشان میدهد. ترموستات صدای کلیک مداوم خواهد داشت و یا دستگاه به ناگهان خاموش یا روشن میشود.
5- پکیج دیواری صدای آزاردهندهای میدهد
یکی از آزاردهندهترین مشکلات پکیجهای دیواری همین اشکال است. کار کردن مدام پکیجهای دیواری، در طول زمان باعث میشود که دستگاه دچار خرابی شده و ایجاد صدای نا هانجاری کند. اما اصلیترین اشکالی که مصرفکنندگان با آن مواجه هستند، ایجاد حباب هوا در پمپ دستگاه است. بعد از شنیدن صدای جدیدی در دستگاه، بهتر است ابتدا شیر پمپ هوای پکیج دیواری را باز کنید و اجازه دهید، هوای آن کاملا تخلیه شود.
6- آب بیشتر از معمول داغ میشود
یکی دیگر از مشکلات پکیج دیواری داغ بودن بیش از حد دماست. همه پکیجها مجهز به پیچ تنظیم دما هستند. به خاطر داشته باشید مخصوصا در ایام گرم سال، دما را روی پایینترین سطح تنظیم کنید که هم در هنگام استفاده از آب، نسوزید و هم در مصرف انرژی صرفه جویی نمایید.
در صورت اطمینان از تنظیم بودن دما، لازم است برخی از موارد را بررسی کنید. گاهی به دلیل رسوب در لولهها و یا فیلتردستگاه، فشار آبی که در حال انتقال است، کم میشود. در این شرایط پکیج طبق روال قبل، در حال گرم کردن آب است اما اینبار چون مقدار فشار آب کم است، پس طبیعیست که گرمتر از زمانی باشد که آب بیشتری از لولهها منتقل میشود. لذا حتما لازم است چک کنید که لولهها مسدود نشده باشند و در صورت وجود رسوبات جهت پاکسازی آن اقدام فرمایید.
گاهی اوقات نیز در عملکرد پکیج و انتقال آب مشکلی وجود ندارد، اما این رسوبات در قسمت شیر و سر دوش حمام باعث مسدود شدن و کاهش فشار آب هستند.
اختلال سومی که در چنین شرایطی ممکن است پیش بیاید، اشکال در سنسور حرارتی میباشد. پیشنهاد میکنیم این قطعه را بررسی کرده و در صورت نیاز تعویض نمایید.
7- پکیج دیواری به صورت ناگهانی خاموش میشود
از جدیترین مشکلات پکیج دیواری، خاموش شدن ناگهانی آن است. اگر مدت زمان زیادیست که از این پکیج استفاده میکنید، شاید لازم باشد به فکر تعویض آن باشید. معمولا عمر مفید این دستگاهها حدود ده سال است. همه پکیجها یک مقدار مشخصی برای جریان آب دارند که تحت عنوان “میزان حداقل” شناخته میشود. این میزان حداقلی با واحد اندازهگیری گالون بر دقیقه محاسبه میگردد و بیانگر مقدار آبیست که باید برای گرم شدن در دستگاه جریان داشته باشد.
اگر مقدار مصرف آب گرم شما از این حد کمتر باشد، پکیج خاموش میشود. این امر به صورت خودکار توسط خود دستگاه انجام میگیرد، زیرا اگر میزان آب جریانی کم باشد، میزان فشار گرم کردن پکیج قالب شده و آب به شدت داغ میشود. درنتیجه برای اینکه به سنسور حرارتی فشار وارد نشود، پکیج به صورت خودکار خاموش میشود.
8- در زمان استفاده، فشار آب کم است
این مورد از مشکلات پکیج دیواری، تا حد زیادی به عملکرد دستگاه شما مرتبط نیست. معمولا در برخی از ساعات و ایام هفته فشار آب کم میشود؛ پس در ابتدا حتما چک کنید که فشار آب منزل و یا محل کارتان کم نشده باشد.
سپس چک کنید راه عبوری آب چه از لولهها به پکیج و چه از پکیج تا خروجیها، رسوب نگرفته و مسدود نشده باشند. ممکن است چند نفر به طور همزمان در حال استفاده از آب گرم باشند.
بررسی کنید که فشار گاز کم نباشد. زمانی که فشار گاز کم شود، پکیج به طور خودکار جریان آب را نیز کم کرده تا بتواند به میزان انرژی دریافتی که دارد، آب را گرم کند.
مشکل داغ شدن زیاد آب
9 – پکیج جرقهای تولید نمیکند و شعلهای ندارد.
از دیگر مشکلات پکیج دیواری میتوان به این اختلال اشاره داشت. در ابتدا از صحت اتصالات برق، گاز و آب اطمینان حاصل نمایید و مطمئن شوید که بدون هیچ مانعی، به پکیج میرسند.
- فشار گاز را حتما چک کنید. همانطور که در بالاتر گفته شد، مقدار جریان آب و گاز باید به میزان حداقلی دستگاه برسند. از عملکرد صحیح فلومتر مطمئن شوید.
- هوای داخل لولههای گاز را تخلیه کنید.
- سیستم تهویه پکیج را بررسی نمایید. گاهی ممکن است درست نصب نشده و یا طول کافی نداشته باشد.
- میله یون پکیج را چک فرمایید. اینکه سیمکشیهای آن درست نصب شده و شل نشده باشند.
10- آب گرم و سرد شده و دما ثابت نیست
یکی دیگر از مشکلات پکیج دیواری ثابت نبودن دماست که در اغلب اوقات نمیتوان این مسئله را مشکل خاصی دانست. زمانی که در حال استفاده از آب گرم هستید، سپس آب سرد شده و دوباره چند ثانیه بعد آب گرم خارج میشود، دلیل روشنی دارد. در این شرایط ممکن است قبل از شستشوی فعلی شما، از آب گرم استفاده شده باشد.
در این صورت کمی از آب گرم قبلی، در لولهها باقی مانده و چند ثانیه بعد از مصرف شما آب سرد میشود؛ تا زمانی که پکیج آب در حال جریان را مجددا گرم کند. هر چقدر که فاصله شیر آب، از پکیج دورتر و لولهکشی طولانیتری انجام شده باشد، این مدت زمان نیز بیشتر میشود.
اما اگر زمان انتظار برای گرم شدن مجدد آب زیادتر از حد معمول باشد، بهتر است موارد زیر را بررسی فرمایید:
- ابعاد لوله گاز را چک کنید. در لولههای با قطر کم، زمان بیشتری طول میکشد تا دما بالا افزایش یابد.
- ممکن است بین لولههای آب سرد و آب گرم تداخل وجود داشته باشد، چک کنید که لولهکشی به درستی انجام گرفته باشد.
- فیلتر آب سرد را بررسی کنید. ممکن است رسوب گرفته باشد.
- مطمئن شوید که فلومترها خراب نشده باشند.
- اطمینان حاصل کنید که طول لوله هواکش استاندارد باشد.
سخن پایانی
ما در این مقاله سعی داشتیم تا شما را با مشکلات پکیج دیواری آشنا کنیم. امیدواریم که در این مسیر موفق عمل کرده باشیم. در پایان پیشنهاد میکنیم در صورت مشاهده هرگونه اختلال، حتما با فردی متخصص در تماس باشید. تیم پکیج کرج جهت تعمیر و رفع مشکلات پکیج دیواری در کرج، در خدمت همشهریان عزیز میباشد.